• Adatvédelem

  Az adatkezelő neve:
  Közösségfejlesztők Egyesülete (a továbbiakban: „Szolgáltató”)

  Az adatkezelő címe:
  Közösségfejlesztők Egyesülete

  Bp.Corvin Tér 1.

  Elérhetőség:
  matev@kkapcsolat.hu

  Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az internetes honlapon regisztrált felhasználók esetében. Az adatkezelés jogalapj az érintett önkéntes hozzájárulása. A felhasználó által kötelezően megadott adatokhoz csak a “Szolgáltató” rendszergazdája fér hozzá.

  A felhasználó í regisztrációval hozzájárul a reszvetelhete.hu  használata közben létrejövő publikus bejegyzéseinek (blogbejegyzés, képfeltöltés, képhozzászólás, véleményírás) hozzáférhetéséhez a teljes közösség számára.

  A reszvetelhete.hu használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A Szolgáltató a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

  A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása (pl. dokumentumok letöltésének lehetősége, hozzászólás a fórumhoz). Az adatokat a szolgáltató statisztikai célokra felhasználhatja.

  Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek nem ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

  A szolgáltató a felhasználási feltételekben meghatározott feltételek esetén átmenetileg korlátozhatja a felhasználó működését a reszvetelhete.huszolgáltatásban. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.

  A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben a matev@kkapcsolat.hu címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat. Törlés esetén a megjelenített adatok nem állíthatóak helyre.

  A Szolgáltató kizár minden felelősséget, a felhasználó által csoportokba történő belépés következtében, hozzáférhető személyes adatok  harmadik személyek által történő felhasználásával kapcsolatban.

  Az alkalmazás használata során a felhasználó az alkalmazás tulajdonosával áll szerződéses kapcsolatban, így az alkalmazás használata során használt és/vagy megadott adatok köréért és kezeléséért minden esetben az alkalmazás tulajdonosa felel. A Szolgáltató kizár minden felelősséget, a felhasználó által alkalmazások használata következtében hozzáférhető vagy megadott személyes adatok, akár az alkalmazás fejlesztője, akár az alkalmazás más használói akár egyéb harmadik személyek által történő felhasználásával kapcsolatban.

  A reszvetelhete.hu fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

  Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az matev@kkapcsolat.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

  Az adatkezelés jogalapja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

  A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is (dr. Jóri András adatvédelmi biztos, 1051 Budapest, Székhely: Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf. 40. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát a matev@kkapcsolat.hu e-mail címen.

  EZT ITT SZÉPEN MEGOSZTOM:

  ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

  Vagy

  Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

  *